Persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg

Na 20 jaar kennis en ervaring in het vakgebied en een succesvolle psychologenpraktijk te hebben geleid in Gouda, is het tijd voor Leeuwarden om kennis te maken met deze praktijk. Psychologenpraktijk Eewal is in 2011 gestart in het Noorden van het land door drs. Gea Dijkstra, GZ psycholoog Orthopedagoog. Dit doet zij in samenwerking met drs. Martin Koopmans.

De praktijk kenmerkt zich door de gedrevenheid en daarnaast de kwaliteit en jarenlange kennis die Gea en Martin cliënt bieden. Het doel is om door middel van persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg de cliënt optimaal te ondersteunen. Daarbij worden behandelmethoden gebruikt waarbij het gebruik van medicatie zoveel mogelijk kan worden voorkomen.

Om dit doel te bereiken is het zaak om te blijven evalueren en te verbeteren. De maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen uit het vakgebied worden dan ook op de voet gevolgd zodat naast de traditionele methoden gebruik kan worden gemaakt van nieuwe en innovatieve technieken die tot het beste resultaat leiden bij de cliënt.

DRS. Gea Dijkstra

In de twintig jaar dat ik als psycholoog mijn werk doe, is mijn interesse in dit vak alleen nog maar gestegen. Met hart en ziel samen met iemand zijn/haar problemen oplossen is het boeiendste werk dat ik me kan voorstellen.

drs. Martin Koopmans

Mijn passie in werk als psycholoog is het betekenisvol bezig zijn met de mens als persoon. Daarbij ben ik geïnteresseerd in alle emoties en unieke perspectieven en uitgangspunten van deze mensen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

drs. Elly Joosten

Werken als psycholoog is als het openen van een boek. Samen met de ander zijn of haar eigen verhaal lezen en puzzelen hoe de hoofdpersoon wil dat het verder gaat. Samen werken om verder te kunnen met een zo mooi mogelijke toekomst. Ons vak biedt daarbij prachtige en effectieve mogelijkheden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Femke van Oudenaarden, Msc

In mijn werk vind ik het belangrijk om een goede aansluiting te vinden bij de cliënt. Vervolgens gaan we op een positieve manier samen op zoek naar de oplossing voor de spelende problemen.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

drs. Muriël van der Laan

Samen ontdekken waar het verleden en heden elkaar in de weg lopen. Waar de gedachtes, overtuigingen en gedrag zijn ontstaan. Om dan te gaan zoeken naar alternatieven en herstel te bewerkstelligen. Die ontdekkingstocht is prachtig en daarom vind ik dit zo’n mooi beroep.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sytske Postma, Msc.

Met mensen werken geeft mij voldoening omdat ik graag iets voor iemand wil betekenen. Dit doe ik door samen met jou naar het probleem te kijken en deze te begrijpen. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.