Persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg

Over ons

Martin

Mijn passie in werk als psycholoog is het betekenisvol bezig zijn met de mens als persoon. Daarbij ben ik geïnteresseerd in alle emoties en unieke perspectieven en uitgangspunten van deze mensen.

Amarens

In de praktijk is er achter de schermen veel te organiseren om het geven van therapie te kunnen realiseren. Voor een klein deel van die organisatie ben ik verantwoordelijk. Mijn werkzaamheden variëren. Ik verzorg de administratie, maar het is ook mijn taak om te ondersteunen met praktische en organisatorische werkzaamheden, zodat de therapeuten in onze psychologenpraktijk zich vooral kunnen richten op het helpen van mensen.

Fokelien

Wat ik belangrijk vind in mijn werk is om naast de klachten ook naar het verhaal en de persoon erachter te kijken. Ik ga samen met jou op ontdekkingstocht door de diepere lagen die onder de klachten liggen. Dit zodat er een proces van bewustwording, heling en transformatie plaats kan vinden.

Judith

Werken in deze praktijk als psycholoog doe ik graag. De sfeer in onze praktijk is huiselijk en ongedwongen. Door deze prettige werksfeer kunnen we ons ‘thuis’ voelen. Wat ik mooi vind aan het werk is gedachten uitpluizen, samen onderzoeken en iemand een ander perspectief bieden. Ik zie de behandeling als een training. Je gaat jezelf en je brein trainen om beter te worden. Dit komt misschien ook door mijn achtergrond in de sport. En hoe vaker je traint hoe meer resultaat!

Geanne

In mijn werk heb ik aandacht voor jou als uniek individu. Samen kijken we naar manieren om om te gaan met datgene waar je tegen aan loopt. Je hebt vaak geen invloed op wat je overkomt in het leven, maar je hebt wél invloed op hoe je er mee omgaat. Daar ligt de kracht van therapie.

Sytske

In mijn werk als psycholoog ben ik onderzoekend, hulpvaardig en meelevend. Wat ik mooi vind aan mijn beroep, is dat je even met iemand mee mag lopen op zijn of haar pad. Het geeft mij voldoening dat ik iets voor iemand kan betekenen. Dit doen we door samen te kijken naar je zorgen en deze proberen te begrijpen. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Lotte

Het leven kan zeer doen en soms raken we verstrikt in die pijn. We willen dan vaak dat bepaalde ervaringen, emoties of gedachten er gewoon niet zijn. We praten het recht en krom, we duwen en trekken. Deze vermoeiende dynamiek in onze beleving kan ons belemmeren in wie we zijn in relatie tot onszelf en anderen. Op zoek naar aanknopingspunten voor verandering, geloof ik in de kracht van therapeutische interactie. Luisterend en kijkend met niet-oordelende ogen, waarbij we achteruit durven te begrijpen om zo weer vooruit te kunnen leven.

Elly

Werken als psycholoog is als het openen van een boek. Samen met de ander zijn of haar verhaal lezen en puzzelen hoe de hoofdpersoon wil dat het verder gaat. Samen er naar toe werken, dat de hoofdpersoon weer zelf, en met vertrouwen, verder kan op weg naar die toekomst. Ons vak biedt daarbij prachtige en effectieve mogelijkheden.

Diantha

Werken vanuit een therapeutische relatie waarin gelijkwaardigheid centraal staat is wat ik doe. Jij bent de expert van je leven, jij weet hoe het werkt bij jou. Ik begeleid je bij het vinden van, en drukken op de juiste knoppen om je klachten en problemen weer aan te kunnen.

Muriël

Samen ontdekken waar het verleden en heden elkaar in de weg lopen. Waar de gevoelens, gedachtes, overtuigingen en gedrag zijn ontstaan. Om dan te gaan zoeken naar alternatieven en herstel te bewerkstelligen. Die ontdekkingstocht vind ik prachtig.

Scroll to Top